Be kategorijos

RUGSĖJO 1-OJI

Rugsėjo 1-osios skambutis vėl sukvietė į mokyklą mokinius, jų tėvelius ir mokytojus. Mokslo ir žinių dieną  visa mūsų mokyklos bendruomenė susirinko mokyklos kieme, kur netrūko gėlių, sveikinimų ir šventinės nuotaikos.

Svarbiausi šventėje buvo pirmokai, kurie, lydimi mokytojos, drąsiai žengė pirmuosius žingsnius mokykloje. Juos vedusių dešimtokų veiduose pastebima buvo ne tik šypsenas, bet ir jaudulys – jie mokykloje vyriausi mokiniai, į juos lygiuojasi jaunesnieji.

Tradiciškai šventė prasidėjo visiems sugiedojus „Tautišką giesmę“. Sveikinimo žodį tarė direktorė Marijolia Antul. Ji pasveikino visą mokyklos bendruomenę su švente, palinkėjo gerų mokslo metų.

Sėkmės moksluose, o mokytojams kūrybingumo ir kantrybės linkėjo garbūs svečiai: Šalčininkų r. savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė Irina Aikovska bei mūsų seniūnas Stanislav Vysocki.

Visi nekantriai laukė nuskambant pirmojo mokyklinio skambučio, vėl kviečiančio ir mokinius, ir mokytojus į klases. Kai kuriems tai jau įprasta naujų mokslo metų pradžia, kitiems gi – labai svarbus etapas.

Mokslo ir žinių dienos šventė baigėsi. Mokiniai su klasių auklėtojais ir tėveliais sugūžėjo į klases pirmąjai klasės valandėlei.

Dar ilgai mokykloje aidėjo juokas, blyksėjo fotoaparatai, mokytojų rankose žydėjo rudeninės gėlės. Mokslo metai prasidėjo! Tikėkimės, kad jie mūsų mokyklai bus geri!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *