Be kategorijos

Šeimos šventė

Sakoma, ilgalaikės tampa tos šeimos, kurios sukurtos dvasinių vertybių pagrindu. Ne išimtis yra ir bendra, didelė šeima – mokykla. Šeima – tai artimi ir brangūs žmonės. Laimingi tie, kurie turi šeimas ir tikrai brangių žmonių ratą. Tai didžiulė vertybė.

Gegužės 18 diena mūsų mokykloje vyko Šeimos šventė, vienijanti tris gražias ir prasmingas pavasario šventes: Vaikų gynimo dieną, Motinos ir Tėvo dieną. Tai malonus renginys, sukviečiantis ir suvienijantis daugiausiai žiūrovų. Skambant nuotaikingai muzikai, tėvai, seneliai bei kiti šeimos nariai buvo sutikti balionais ir gėlytėmis išpuoštoje Dainavos Laisvalaikio salėje.

Renginyje skambėjo patys nuoširdžiausi ir šilčiausi žodžiai tiek mamai, tiek tėvui, aidėjo įvairiausios dainos. Mokiniai sukūrė malonią ir jaukią aplinką. Susirinkusius svečius mokiniai stebino šokiais, dainomis bei originaliais vaidinimais. Vyresnių klasių mokiniai surežisavo, suvaidino bei pristatė juokingą filmą apie šeimos gyvenimą. Kiekvienas stengėsi savo širdies dalelę atiduoti patiems brangiausiems žmonėms – MAMYTEI ir TĖVELIUI.

Po koncerto mokyklos kieme vyko susitikimas su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos pareigūne kartu su Jaunaisiais policijos rėmėjais bei  Šalčininkų visuomenės sveikatos biuru. Netrūkus baigsis mokslo metai, artėja išsvajota vasara, atostogų metas, tačiau ir tokiu laiku būtina žinoti ir laikytis bendrų saugumo taisyklių. Moksleiviams buvo primintos bendros saugumo taisyklės, kaip elgtis būnant vienam namuose, prie vandens telkinių, gamtoje, esant griaustiniui ar kaitrai. Taip pat, buvo akcentuota apie būtinumą laikytis KET ir saugoti save kelyje. Dalyviai taip pat mokėsi suteikti pirminę pagalbą, dalyvavo sportinėse rungtyse, žaidė, piešė bei spalvino, buvo vaišinami dešrelėmis. Šventę vainikavo šuniuko Amsio pasirodymas!!

Suteiktos žinios, gera nuotaika, patirtos teigiamos emocijos sukūrė renginį ne tik įdomų, gyvą, patrauklų, bet ir šiltą. Visų švytinčios akys ir gera nuotaika įrodė, kad šventė buvo puiki ir sėkminga. Visi pasijutome kaip viena didelė šeima, kuria reikia branginti ir kasdien pripildyti meile, švelnumu, ištikimybe ir pasiaukojimu. Šeimos šventės paskleista šiluma iškeliavo į visus namus ir primins, jog mūsų mokykla – tai didelė Šeima, kurioje svarbus kiekvienas jos narys.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *