Be kategorijos

Konkursas „Šviesoforas“

Siekdami išmokyti vaikus saugiai keliauti į mokyklą ir iš jos, mūsų mokykloje vyko pradi­nių (1–4) klasių mokinių konkursas „Šviesoforas“, kurio tikslas skatinti pradinių klasių mokinius mokytis kelių eismo taisyklių, ugdyti saugaus elgesio kelyje įgūdžius, domėtis eismo saugumo klausimais. Konkurse dalyvavo visi pradinių (1–4) klasių mokiniai, kurie atliko teorines ir praktines užduotis su Vilniaus apskr. VPK Šalčininkų r. PK VPSPP specialistė Veslava Kudzijeva.
Pradinių klasių mokinių konkursą „Šviesoforas“ pradėjo komandų kapitonai, kurie sprendė specialiai jiems parengtas užduotis. Vėliau dalyvavo „viktorinos“, „užduoties kelių makete“, „kelio ženklų dėlionė“, „atšvaitų naudojimo“ rungtyse. Praktinių rungčių metu kiekvienas dalyvis parodė savo saugaus elgesio įgūdžius nereguliuojamoje sankryžoje.
Daugiausiai balų surinkę mokiniai apdovanoti padėkos raštais.
Džiaugiamės, kad mokiniai pademonstravo puikias žinias ir aktyviai dalyvavo konkurse. Vaikai ne tik pasitikrino žinias, bet ir pastebėjo, kad labai svarbu patiems saugoti save ir būti atsargiems gatvėje ir kelyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *