Be kategorijos

SENELIŲ ŠVENTĖ

Senelių šventė – nepaprasta diena ne tik seneliams, bet ir vaikams. Tai diena, kupina džiaugsmo akimirkų, kai veiduose pasirodo šypsena ir byra laimės ašaros. Vaikai mokosi gerbti vyresniuosius. Visas dėmesys – SENELIAMS. Jiems anūkėliai skiria savo darbelius, daineles, šokius, eiles.
2016m. sausio 29 d. mūsų mokykloje vyko „Senelių šventė“. Ruošdamiesi šiai šventei mokiniai gamino kvietimus ir labai laukė atvykstančių savo senelių. Iškilmių svečiai – mylimos senelės ir brangūs seneliai. Šią ypatingą dieną seneliams programą buvo paruošę ikimokyklinės ir priešmokyklinės grupės ugdytiniai bei pradinių klasių mokinukai.
Nors lauke keliai buvo užpustyti, būrys senelių nepabūgo tokio oro ir atskubėjo į mokyklą pasidžiaugti savo anūkais.  Vaikučiai dainavo daineles, šoko šokius ir vaidino. Seneliai kartu su savo anūkais ir mokytojais šoko ratelius, žaidė žaidimus, ši veikla sukėlė daug teigiamų emocijų mokyklos svečiams.
Garbingi svečiai susinešė saldumynų, susėdę prie vaišių stalų, gurkšnodami arbatą ar kavą seneliai dalinosi įspūdžiais, prisiminė jaunystę – pasakodami apie vaikystę pokario mokyklose, didžiavosi savo vaikaičiais ir pasakojo apie juos daug linksmų istorijų ir neskubėjo skirstytis. Seneliai nuoširdžiai dėkojo už pakvietimą, dėmesį, bendravimą, palaikymo žodžius, dėl kurių jie jaučiasi dar reikalingesni. Renginio metu visų nuotaika buvo gera, netrūko juoko, šypsenos ir padėkos žodžių. Tikimės, kad šventė ilgai išliks senelių atmintyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *